top of page
Aad portret.jpg

BIOGRAFIE

AAD OUBORG

Aad Ouborg wordt in 1959 geboren te Vlissingen. Samen met zijn vier zussen groeit hij op in Breda. Na vier jaar studeren (medicijnen en fysiotherapie) volgt hij zijn hart en gaat ondernemen. Aad is getrouwd met Dorien en hebben vijf kinderen. 

In 1983 start hij als alleenvertegenwoordiger in Nederland met Babyliss in beauty- en haarverzorgingsapparaten. In 1994 verkoopt hij Babyliss en slaat zijn vleugels uit met een eigen merk en richt Princess Household Appliances BV op, een Nederlands bedrijf in klein huishoudelijke apparatuur.

De onderscheidende marketing aanpak onder het motto "Ondernemen is Entertainen", is voor een belangrijk deel debet aan de explosieve groei van Princess. Het bedrijf is wereldwijd bekend geworden vanwege de out of the box consumentenacties en evenementen zoals 'Word Princess Miljonair', 'Win het Princess Penthouse in Marbella', 'Princess Model of the World', 'Win een week Seefeld in Hotel Princess Bergfrieden', 'Win een geheel verzorgde reis naar Princess Hotel Villa Phuket'en nog vele andere unieke acties.

Na verkoop van zijn bedrijf in elektrische keukenapparaten in 2010 aan het Duitse WMF is hij nu aan het ondernemen met zijn 5 kinderen. Hij behield de naam Princess om samen met hen nieuwe bedrijven te starten of uit te bouwen zoals Princess Sportsgear, Princess Traveller, Princess Sportsgear, Princess Entertainment & Hotels, The Houseware Company, The Bourgini Company. Met Ouborg Vastgoed doet hij (monumentaal) onroerend goed in binnen- en buitenland.

In zijn essentie gaat het bij ieder bedrijf om vijf pijlers: sales, marketing, productinnovatie, creativiteit en onderscheidend vermogen. Aad Ouborg’s credo is dat succes pas succes is wanneer je het ook met anderen kunt delen.

bottom of page